Life Skills

Life Skills kort fortalt

• Vil du bryde grænser og prøve dig selv af?
  • Udvikle din tro på dig selv og lære dig selv bedre at kende?
  • Elsker du at synge, danse, lave teater og klæde dig ud?
  • Dy får et fantastisk sammenhold med en mindre gruppe medelever
  • Du får tro på egne evner og redskaber til at turde at optræde – være på
  • Dans – sang – solosang – teatersport – drama – photoshoot – kropsbevidsthed – mindfulness og meget mere
Se video

Er Life Skills noget for dig?

Life skills på Tjele Efterskole henvender sig ikke kun til de bedste af de bedste, som gerne vil være bedre, men også til dem der gerne vil prøve sig selv af, bryde sine grænser, udvikle en større tro på sig selv og blive bedre til at optræde og give slip.

Life skills faget handler om at udvikle selvværd, evner og ikke mindst få prøvet sig selv af inden for forskellige performancegenrer.
Det handler om at turde!

Derfor er fagets sociale nøglebegreber – tillid, tryghed og sammenhold – i konstant fokus

Personlig udvikling

Eleverne udvikler både en stor forståelse for hinanden og for dem selv, blandt andet igennem selvudviklingsøvelser.
Eleverne lærer, hvad det vil sige at se hinandens styrker, forskelligheder, udfordringer, forudsætninger og baggrunde som en styrke for fællesskabet og faget.

Eleverne i høj grad selv med til at bestemme, hvilke genrer der skal arbejdes med og er medskabende i processen. Der laves individuelle mål og delmål med hver enkelt elev igennem året.

Se video

Det kommer du blandt andet til at lave i Life Skills

• Gruppesamtaler
  • Individuelle samtaler
  • Personlig målsætning
  • Mental fitness
  • Mindfullness
  • Yoga
  • Sangundervisning
  • Kropsbevidsthed
  • Korsang
  • Showdance
  • Photoshoot
  • Dramaøvelser
  • Rytmiske øvelser
  • Besøg på teater
  • Teatersport
Sketch show:

Book et besøg

Hvis du gerne vil have en rundvisning på skolen, høre mere om linjefaget og hverdagen, vores to årlige udlandsture, mange arrangementer etc., kan du booke et besøg.