Valgfag

Fagene

Undervisningen er delt i fire kategorier:

• Obligatoriske fag: Dansk, matematik, engelsk, samfundsfag samt fysik og enten tysk eller fransk i 8. og 9. Klasse.
  • Tilbudsfag: tysk, fransk og fysik med mulighed for at tage afgangsprøve og 10. klasseprøven.
  • Linjefag
  • Valgfag

Du kan se linjefag og valgfag ved at bruge hovedmenuen her til venstre
Du kan læse nærmere om skolefagene, der er beskrevet under indholdsplaner.

Linjefagene

På Tjele Efterskole har vi 11 linjefag. Det giver dig mulighed for at vælge og fordybe dig i et kreativt fag efter interesse. Her lærer du at fokusere, sætte dig mål, og arbejde for at nå disse. Lærerne på linjefagene er selv eksperter på deres område.

Nye linjefag

Vi prøver med jævne mellemrum nye linjefag af. I 2014/15 fik vi at få gang i Performance og Scooter/løbehjul. I 2017-2018 forsøger vi at oprette Skak og esport. Linjefagene adskiller sig fra valgfagene ved, at vi gennemfører dem uanset antal elever. Hvis det bliver en succes, tilknyttes de vores profil.

Valgfagene

Valgfagene er af kortere varighed end linjefagene. Valgfagene kan være forskellige fra år til år, og oprettes hvis der er elver nok, der ønsker faget, og hvis det er muligt at skaffe en lærer/instruktør.

Valgfag

Boldspil Link to Boldspil