26. September, 13:00

Efterskolernes Dag

Vi er glade for igen at kunne byde velkommen til åbent hus på Efterskolernes Dag, søndag d. 26. september, mellem kl. 13-17!

Kom og besøg os og få en rundvisning, hvor I kan se vore mange faciliteter, og høre om både dagligdagen, udlandsture og arrangementer etc. Der er også mulighed for at få en samtale med en af en skolens ansatte, og svar på alle de spørgsmål I må have.

Der er allerede rigtig mange tilmeldte til skoleåret 2022-23, og således venteliste til linjefagene scoot og skate samt håndværkerklassen. Vi vil derfor også gerne bede jer om at udfylde besøgsformularen, hvis I regner med at lægge vejen forbi os. Det vil også spare jer lidt tid på selve dagen.

Klik på dette link for at gå til Besøgsformularen.

Hvis I allerede har udfyldt skemaet før, fx ifm. en virtuel rundvisning, og/eller jeres barn allerede er skrevet op, bedes I i stedet udfylde denne korte formular:
Besøgsformular for allerede opskrevne/rundviste.

Har du spørgsmål, er du selvfølgelig meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Læs mere om vores linjefag: