Vores linjer

Kunst & Design Link to Kunst & Design
Performance Link to Performance

Fagene

Undervisningen er delt i fire kategorier:

• Obligatoriske fag: Dansk, matematik, engelsk, samfundsfag samt fysik og enten tysk eller fransk i 8. og 9. Klasse
  • Tilbudsfag: Tysk, fransk og fysik med mulighed for at tage afgangsprøve og 10. klassesprøven
  • Linjefag
  • Valgfag

Du kan se linjefag og valgfag ved at bruge hovedmenuen her til venstre.

Du kan læse nærmere om skolefagene, der er beskrevet under indholdsplaner.

Linjefagene

På Tjele Efterskole har vi 11 linjefag. Det giver dig mulighed for at vælge og fordybe dig i et kreativt fag efter interesse. Her lærer du at fokusere, sætte dig mål, og arbejde for at nå disse. Lærerne på linjefagene er selv eksperter på deres område.

I 2017-2018 prøver vi at genindføre linjefaget “Skak”, som tidligere har været stort her på efterskolen.

Derudover starter vi også esport op som linjefag i 2017-2018.

Valgfagene

Valgfagene er af kortere varighed end linjefagene. Valgfagene kan være forskellige fra år til år, og oprettes hvis der er elever nok der ønsker faget, og hvis det er muligt at skaffe en lærer/instruktør.