Skating

Har du en indre skater? Bliv skater eller udøv dine evner her!

Du elsker at køre skateboard med dine venner. Der er aldrig tid NOK! Men nu kan du streetskate og køre på skateramper mange timer om ugen
Du får 6 timers undervisning og der er masser af fritid til at skate i skolens indendørs skatepark, eller streetskate på udendørs obstacles. Skater teamets instruktører øver nye tricks med dig og tager dig med til andre skateparks, så du og skatekammeraterne oplever nye udfordringer hver uge.
Vi har bygget en skatepark i vores gamle lade. 500 kvadratmeter til halfpipe, quarterpipe, jumpbox, speedwall, grinder og så videre.
Skating er et linjefag med 6 lektioner om ugen, og antallet af skater elever vokser hvert år. Der bliver også mulighed for at køre i parken i fritiden. Skaterne har deres egne instruktører, og hver uge tager ca. halvdelen afsted i skolens bus for at køre på andre anlæg i hele det østjyske område.

Go’ stil.

Alle instruktørerne på BMX-freestyle, race, skating og løbehjul lægger vægt på, at du og alle andre riders optræder med go’ stil. Der er undervisning 4 dage om ugen, og ramperne er reserveret undervisningen, så de enkelte grene ikke bliver generet af andre. Når der ikke er undervisning, kan du bruge parken, så meget du vil, det gælder selvfølgelig også i weekenden.

Laden

Danmarks eneste skole med egen indendørs skate og bike park

Sådan byggede vi banen.
Vi tog en gammel lade, der var ved at falde sammen. Men først skulle ramperne reddes. Så satte vi nye stålspær op med en stor kran og sluttede af med et nyt tag. Så byggede vi ramperne færdige. Og sluttede af med en flot grafitti.

Galleri af processen herunder:

Skolegang er ingen hindring

Du får en enestående mulighed for at kombinere BMX, skating, scooter og skolegang. Linjerne henvender sig til alle, der har interesse i at køre BMX race, freestyle, scooter eller skateboard. Her er mulighed for at træne, uanset om du kører konkurrence eller bare er vild med din sport. Undervisningen ligger om eftermiddagen, to gange om ugen, og du kan træne frit alle dage indtil kl. 22. om aftenen.

Eneste BMX skole i Danmark

Tjele Efterskole er den eneste skole i Danmark, hvor det er muligt at tage sin 8., 9. eller 10. klasse, samtidig med at der er masser af tid til at køre BMX, skate og scooter. Mange elever bliver på skolen i weekenden, for at køre med vennerne hele weekenden. Skolens anlæg udvikles hele tiden, og er fuldt på højde med andre skateparks og BMX baner.

Turneringer og events

Hvis du kører i klub, deltager i turneringer og events, kan det også lade sig gøre. I særlige tilfælde giver skolen lov til, at man deltager i konkurrencer, selv om det er en skoledag. Er du vild med BMX, og har du lyst til at gå på efterskole, så er muligheden HER, for at komme til at køre BMX i et helt år, samtidig med at du tager 8., 9. eller 10. klasse.