Scooter

Hvis du elsker løbehjul, eller scootere, så er du det rigtige sted!

Scooter, eller løbehjul, bliver STORT, og du er med i første bølge af scootere, der bliver et navn i Danmark. Du er på vej OP blandt scootere, hvad enten det er streetscooter eller parkscooter. Du udfordrer dig selv og dine scootervenner hver eneste dag
Du træner med din scooter instruktør to gange om ugen, og hænger ud sammen med dine scooter venner på skolens anlæg, der er åbent fra 14 til 22 alle ugens dage. Kald det løbehjul eller scooter – du er med på den næste store ”ting” blandt unge.

Go’ stil

Alle instruktørerne på BMX-freestyle, race, skating og løbehjul lægger vægt på, at du og alle andre riders optræder med go’ stil. Der er undervisning 4 dage om ugen, og ramperne er reserveret undervisningen, så de enkelte grene ikke bliver generet af andre. Når der ikke er undervisning, kan du bruge parken, så meget du vil, det gælder selvfølgelig også i weekenden.

Se video

Skolegang er ingen hindring

Du får en enestående mulighed for at kombinere BMX, skating, scooter og skolegang. Linjerne henvender sig til alle, der har interesse i at køre BMX race, freestyle, scooter eller skateboard. Her er mulighed for at træne, uanset om du kører konkurrence eller bare er vild med din sport. Undervisningen ligger om eftermiddagen, to gange om ugen, og du kan træne frit alle dage indtil kl. 22. om aftenen.

Eneste BMX skole i Danmark

Tjele Efterskole er den eneste skole i Danmark, hvor det er muligt at tage sin 8., 9. eller 10. klasse, samtidig med at der er masser af tid til at køre BMX, skate og scooter. Mange elever bliver på skolen i weekenden, for at køre med vennerne hele weekenden. Skolens anlæg udvikles hele tiden, og er fuldt på højde med andre skateparks og BMX baner.

Turneringer og events

Hvis du kører i klub, deltager i turneringer og events, kan det også lade sig gøre. I særlige tilfælde giver skolen lov til, at man deltager i konkurrencer, selv om det er en skoledag. Er du vild med BMX, og har du lyst til at gå på efterskole, så er muligheden HER, for at komme til at køre BMX i et helt år, samtidig med at du tager 8., 9. eller 10. klasse.